Header

Tuesday, September 16, 2008

Kembara Mahkota Minang+Jawa...

huhuhuhu...

aku dah sampai R&R Tapah...

gille ah rasa macam anak sultan kat selatan tanahair tu je... kembara...

tp dia mencemar duli jupe rakyat.. aku mencemarkan baju jumpe client.. kahkahkah..

perjalanan ke tapah yg tak bape jauh ni terasa sgt mencabar....
sbb drive sorang2 beb... ceewah.. sesekali terasa mcm Azroy gila2 remaja pun ada.. tp versi naik kete.. kah kah kah...

nah aku share sikit ngn korng apa yg berlaku masa kat hiway tadi... ceewah.. kiranya agak realtime ni aku update... mujur R&R Tapah ada free wifi.. tp aku rasa sume R&R Perak ada kot...

thanks kerajaan perak...

hiway yg tenang.. tak sebok...


awal2 atas hiway.. tenang jugak...


utara... !!! Here i come... !!


uhuhuh perjalanan aku masih jauh...


maintain sbg pemandu berhemah.. masih dalam speed limit...


time ni dah mula boring + ngantuk....... bohsan wehh drive sorang2


bila dah ngantuk, kaki pon jd berat.. tekan kuat sikit kat pedal minyak.. huuhuhuh


hah.. hambik ko.. aku dah bohsan tahap cipan... bertambah beat lak kakiku.. tp jgn isau.. walau laju, still penuh hati2... (bole ke polis jadikan gambo ni sbg evidence utk saman aku? kahkahkah)


Selamat datang ke Perak.. sebuah lagi negeri di bawah jajahan Pakatan Rakyat...


yeay.. dah sampai R&R leh rest... lgpon nak kench... opss.. sib baik tak lupa.. pose.. jgn gatal2 nak pi oder maknann lak.... kahkahkah

R&R Tapah yg best.. sbb ada wifi....
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!