Header

Friday, September 19, 2008

Kena Babab

Anak dara tuh semalam kena babab.

Maunya aku tak babab dia....see terbarai habis dah mangkuk kaca bekas lilin aromatherapy tuh...

lingkup mmg xleh diselamatkan lagi....habis kuar isi perut dia...lingkaran bunga kuning nih dok dlm mangkuk tuh actually

prebetsabu baru je kemas meja sudut tuh kan..so nampak ler kemas n cantik...sbb tu agaknye lagi ler menarik perhatian damia nak mengemas kat situ


Apalagi kelam kabut ler aku kemaskan...berapa kali sapu tuh

Sapu n lap kasi bersih² takut gak kot ada serpihan kaca yg tertinggal nanti lenkali kalu dia gi memain area tu lagi tak ker cari nahas kan.....

Yg Avin damia lak...meraung bgai nak rak, mcm nak pecah jer rumah tu aku rasa..sedih sbb kena marah lah tu....Alah bukan wat apa pun...wat jegil² mata n muka garang sket jer.

Avin damia kan pndai majukkss...dia majuk aku wat derrrkkkk jer...lama gak ler dalm 5-10 minit gak nangis tuh...pastu dia senyap sendrik.

Then slow² mai datang menyeseh kat aku....tepuk²...cuit² aku wat dunno jer...sekali nampak muka dia mencebekkkk balik....alahai siannya dia...terus aku hug n kiss dia banyak kali baru ler dia ok balik.

Bukan apa..saje jer aku wat dunno camtuh coz nak ajar dia apa yg dia wat tuh salah n leh dtgkan benda² yg xelok serta boleh membahayakan diri. Even dia tu kecik tp pd aku budak² kecik camtuh pun dia leh paham apa yg kita cuba nk sampaikan kat dia w/pun dia tak boleh bercakap tp tak bermkna dia tak paham.

Bak kata org tua...melentur buluh biarlah dari rebungnya kan????...uols agree with me??????please komen ok...:)

Camna?

1 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

hehehe...samala kita..kadang2 kalo geram sgt tgn cepat je nak naik tp x sampai hati...bgtau kat zara nakal2 mcm ni mama tak nak kawan la....terus dia sedih2...pujuk kita balik..hahaha....jahat ye mama dia..but at least she knows apa yg salah kan...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!