Header

Monday, September 15, 2008

Kerahan tenaga.. aktiviti 1

based on entry Arini sabtu.. jadual padat !!

gile aahh.. letih..

meh aku mulakan cerita..

aktiviti pertama aku:- TUKAR PAIP KAT DAPUR

huhuuh paip dapur dah lama dah bocorrrr.. dok menitik2 jer..

sib baik kerajaan selangor bg free 20m.... tp dsbbkn kitorang warga selangor yg prihatin, takmo bazir.. so pepagi lagi aku p beli kepala paip baru....


aku igt sng je nak tukar ni...

rupanya bergelen2 gak la peluh aku dirembes pagi2 pose ni..

org yg wat kabinet dapor kitorang dulu tu la yg harus dipersalahkan !!

wat keje cincai boncai.. geram aku...

dgn bantuan viona tercinta, diturut serta ngn skill liuk lentok badan di tempat sempit celah kabinet, akhirnya berjaya gak tukar... fuuuhhh...

sebelum - ni la dia paip yg bocor itu...


selepas - tada.. walaupun mcm ala2 senget sbb table top dia tu tak muat masuk skru, tp ok la.. janji tak bocor dah...


Camna?

2 Comments Uols:

masviona said...

Terima Kasih...sbb tulung wat keje nih utk umah kita

prebetsabu said...

mm... masih mood kecik ati lagi nampaknye...

sorry la..

b aritu letih + tak sedap badan...

so mood swing la sikit...

so sorry sbb marah2 n bad mood dua tiga menjak ni...

harap mengerti dgn pergolakan mood b ni...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!