Header

Monday, September 15, 2008

Kerahan tenaga.. aktiviti 2

Rantaian dari Kerahan tenaga.. aktiviti 1

lps dah pasang paip, kitorang operasi mengvacuum n men-dust habuk2 yg dah bersuka ria berkampung kat umah kitorang nih... mmg serabut siot umah sejak dua menjak ni...

ada maid aritu, wat hal lak minah tu....

rasa mcm nak amik lagi maid.. tp kang wat hal lagi plak.. penin2...

korang tgk sendiri lak serabut ke tak...

sebelum operasi

sebelum operasi

kahkahkah.. gille serabut serabai kan umah kitorang... biasa la.. umah ada anak kecik (ciss.. alasan nak selamatkan diri je nih)...

ni plak time kitorang tgh wat keje...

errr.. sorry gambo kitorang takleh amik... sbb kitorang wat keje kat dalam umah secara menjolok mata... huuhuh.. sambil2 wat keje leh jeling2... sib baik pose....

semasa operasi


semasa operasi

dan.. akhirnya... siap task no 2

selepas operasi

takde la nampak byk sgt beza dari jauh kan? tp.... sungguh la byk habuk2 n kotoran yg berjaya disingkirkan.... kahkahkah..

lupa nak bgtau.. sepanjang pagi, kitorang hantar damia ke nursery... dkt2 kol 2++pm baru g amik dia..
Camna?

1 Comments Uols:

masviona said...

Dah byk kita kemas kan b..tp nape ek v still rasa mcm byk lagi yg kita perlu kemas...uwaaa...sempat ke nk siapkan umah before raya nih...ahaksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!