Header

Monday, September 15, 2008

Kerahan tenaga.. aktiviti 3

huhuuh.. rantaian lagi.. Kerahan tenaga.. aktiviti 1, Kerahan tenaga.. aktiviti 2


Aktiviti ke 3 :- Cat bilik Damia...

huhuuh.. dah lama rasanya tak mengecat...

last skali masa masuk umah ni la.. dalam setahun ++ lps...

ni dia.. senjata2 utk mengecat bilik...


keadaan bilik sebelum di cat....



iyaahhh.. work in progress.. kesulitan hari ini untuk kesenangan anda di masa hadapan.. terima kasih...


huhuuh.. tq pada rancangan si botak "atas takde rambut.. bawah ada janggut", kini kitorang dah tau apa itu feature wall... kahkahkah..

lawa kan ijau tuh... viona pilih...

malangnye, oleh sbb masa amat mencemburui, and ptg tu ada plan lain kene g bangsar, so kitorang tak sempat nak abiskan cat tu ari sabtu aritu....

kene sambung ari ahad lak...

ari ahad, sambung mengecat pagi2... huuhuh padahal aku bgn tdo pon lewat.. takde la pagi pon...

time ni dah malas nak amik gambo...

sbb ada sikit tak pueh hati ngn kaler cat..

memula viona dah pilih kaler ijau muda sikit dari feature wall (betul ke eja nih?)...

sekali cina jual cat tu kata nnti tak nampak beza lak.. so dia suggest kaler yg kitorang pakai ni la..

ciss.. sungguh tak lawa... tak matching !! mcm ijau biru (turquoise)... sungguh tak matching..

rasa mcm nak bom je kedai tu.. kahkahkah...

hasilnya.... korang tgk la kaler tu.. tak bape matching kan..? tp tetap anggun la.. kan kan kan... (wajib korang kata ye!)
Camna?

3 Comments Uols:

tuberose78 said...

kah..kah..kah.. feature wall tak jadik!!! kah.. kah.. kah.. untuk sedapkan ati korank, okay la tu.. kira mcm ala-ala kretip ler..

masviona said...

kak diah jgn gelak beria...nnti nas majukks...dia yg penat² mengecat tuh...huhuh

mummy Darin said...

biru tu dah oklah, cuma bagi light lagik sikit ok kot..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!