Header

Monday, September 22, 2008

Kerahan Tenaga..Living Area

Ini masih lagi xtvt kerahan tenaga di hari minggu. masih lom abis² yer, weols mengemas rumah...huhuh..smpaikan MIL, my mama call ajak dtg berbuka kat umah PJ hari sabtu tuh, so kami borak² ler kan, pastu adaler dia tnya tgh wat per..so aku pun jwb ler tgh mengemas...then dia sound balik...asal tepon jer klu dok kat umah mesti dok mengemas,.heheh...dah tu mmg betul pun kan.

ni perabot baru smpai gak...half moon cabinet...hehhe. saje jer aku nak cari kelainan sket.

satu lg perangai avin damia yg menurun walid dia...kalu nengok tv mmg khusyuk...org panggil pun wat derrrrkkkk jer...mcm walid dia gak, time tuh kalu aku dok wat goyang gerudi ngalahkan inul darasista pun xder nye dia nak layan...heheh

Nasib baik ler anak dara nih leka dok tengok little einstains kat astro...senang sket kerja aku..klu idak mmg tak jadi kerja lah jawabnya...ringan tulang sgt...suka benor menolongnya.

Walidnye lak dok bz snap gmbr org..hehe. Byk lagi yg di snapnye tapi xleh nak pose kat sini maklumlah kat umah weols seksi meksi sket...pepaham jerla ek.


p/s: lega n senang sket rasa hati nengok umah dlm keaadn bersih n teratur...ahakss
Camna?

2 Comments Uols:

a^T04 said...

wah...smangat tol..hehe..

masviona said...

semangat ler...ihiksss..kang kalu tak kemas sapa lagi yg nk tulung...heeh

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!