Header

Friday, September 19, 2008

Kereta antik....

huhuuh...

entah napa kat alor star ni aku banyak lak tgk kete2 antik yg dah jarang kat jalanraya....

ni antara 2 bijik kete yg sempat aku snap gambo...




kete merah ni aku amik kat site.... staff diaorsng pakai... ituhari dia pernah citer pasal kte ni... jgn tatau, 4WD beb kete nih.. takde la antik sgt.. tp.. bole jd perhatian la...



yg ni plak? kahkahkah... jgn tatau.. ni kete JKR time 80an beb.... and JKR still pakai... ada lagi logo JKR kat kete tu... jimat cermat sungguh !!!


yg ni bukan kete antik lah...first time aku tgk Honda Civic Type R beb kat atas jalan... tatau la yg ni Type R ori ke tak.... tp kaler putih n logo merah tu je dah menarik perhatian.... dan... pompuan late 30s yg bawak.. pergghh....
Camna?

1 Comments Uols:

cendawanintim said...

wahhhhh, sangat klasik gitu..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!