Header

Wednesday, September 17, 2008

Koleksi henpon

pagi semalam tgh aku bersiap2 nak gerak g utara, buka laci solek viona, sekali ternampak lak hp2 lama kitoang..

tgn aku pon gatal la p amik gambo..

so bila dah amik, wajib la post kat blog..

kata nak jd blogger tegar kan?

kahkahkah...

dari kiri - sony k800i (yg ni masih guna line 012 aku), o2 mini (tak guna dah. leceh kene guna stylus nak taip msg payah), nokia zaman jepun (ntah apa model tak igt.. tak guna dah), dan last skali nokia 9300 communicator (dah tak guna.. dah jd lembab nak mampos)

ada 1 lagi hp... yg tgh amik gambo tu la.. sony k500... yg ni jadik hp utama utk keje.. line 016...

huuhuh...

viona pon pakai sony gak..


so.. nnti leh la letak hp2 ni kat almari display.. ahhahaahha.. mcm kedai hp la plak...
Camna?

4 Comments Uols:

Anonymous said...

banyaknye hp..
ops..mana pemenang peraduan tu?

masviona said...

nasib baik ada org tanya
actually sy pun nk tnya benda yg sama...bila prebetsabu nak publish nih!!!!

masviona said...

O2 mini PDA tuh mmg betul² nostalgia ler...ingt lagi prebetsabu tetiba jer ajak saya masuk kedai hp kt MidValley n terus belikan saya coz dia tau sy minat giler ngan PDA phone tuh.rege dia time tuh dkt RM3K...pada saya mahal ler sgt kan klu just utk hset..thn 2005 kan B????

lepas dah dpt PDA tuh, sy lak malu nak guna coz time tuh mana ada org pkai PDA lagi...kalu kat kedai mkn..tetiba nak baca sms sy mcm ala² nk sorok bwh meja jer rasanya...sbb takut nnti org kata berlagak...kwang3x

skrang saya mcm tak heran dah ngan PDA phone...coz sy dah puas pkai dah pun.

mungkin stu hari kalu saya nk jugak pkai..saya nk beli yg ada 2 option lak yg leh guna stylus n guna keypad cam biasa so that senang la..mcm atom nye PDA kot...kalu ler

prebetsabu said...

Aiyak.. Ye la aku xpublish lg winner!

Sungguh xbtgjwb aku ni..

Ok,aku cuba cr internet access nti..skrg tgh on9 pkai hp-opera mini..huhu payah nk update.

Anyway,ada 1 hp yg aku dok angankan..

BLACKBERRY

By year end aku mesti dptkn jgk..

Tp,nk beli gps lg.. Sapa nk sponsor? Ktrng sudi promote korang yg sudi sponsor kat blog ni..

Kahkahkah

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!