Header

Sunday, September 28, 2008

Lelaki sahaja.... !!!! Part 2

haaa....

lps dah melepak kedai mamak sambil tgk live bola MU (aku kaki bangku la... layan si shafik je nih..dia kaki bola)... kitorang ada 1 lagi aktiviti...

si shafik la tetiba je ngajak aku...

shafik : "Uncle Nas, sini ada tak kedai gunting yg pandai gunting stylo"
aku: " Stylo tu camna.,?"
shafik: "ala... yg pandai wat selok (istilah melayu utk slope kot !!! kahkahkah).. pastu belakang wat design V"
aku: "wawawawah.. sekolah kasik ke wat camtuh?" -sesungguhnya aku suatu ketika bersekolah dulu amat skema n berdisiplin!!!
shafik: "alaa.. ok je rambut raya la uncle..."
aku: "mm sukatila.. nnti mama shafik bising, uncle wat donno je tau... kat bdr tek ni takde kedai gunting rambut best.. tp ada 1 kedai india.. ok je dia gunting..."
shafik: "jom la uncle.."
aku: "jom klu bukak" -dalam hati dok berharap kedai tu tutup dah... kahkahkah..

sekali kedai tu bukak lagi la plak!!!
takpe la.. layankan je la anak2 buah aku ni... bukan selalu... lagipun nak raya.. sure dorang nak ensem2 macam aku.. eh... terperasan lak... viona kata aku ensem tau... bole?


tgh tunggu.. ada sorang tgh gunting.. lps ni turn kitorang....

tu dia si shafik tgh potong.. yg si dam ni tak habis2 nyebok.. tp yg pelik nya dia macam dah kenal lama lak ngn tukang gunting tu.. tak segan2 lak dia bergurau senda.. yg org tu pon melayan dia.. siap main sembur2 air lak.. kahkahkah... layan...

haa.. turn aku lak... tp kan aku dah kata dalam entry yg ini yang aku nak bela semula rambut.. so yg ni aku just trim sikit2 tak bg kembang gitu....



tu dia.. tiap kali p gunting rambut, sure aku pejaammm mataa... feel la tuh kononnya.. kahkahkah...

hasilnya? aku trim n nipis tepi je.. rabut raya........
Camna?

2 Comments Uols:

Ada Ayrissa said...

wah...rambut pon nk raya ek?hiihhhhi..

prebetsabu said...

huhuhu.. takkan la pakai baju melayu cantek2, rambut mengerbang serabai je.. kahkahkah..

so trim la sikit2....

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!