Header

Thursday, September 04, 2008

MATTA Fair kembali... WOW!

bestnyer bestnyer... aku tau mesti viona berkobar2 nak g MATTA fair nih!!

maklumla dah lama tak bercuti kekdahnye....

Sedikit info :

MATTA Fair Kuala Lumpur 2008
5 September 2008 until 7 September 2008

Organizer : MATTA
Venue : PWTC, Kuala Lumpur


punyela berkobar si viona, sampai ajak aku g sana ari jummat tu lagik.. ari 1st day.. alasan - first day sure byk pakej yg takde org beli lagik.. uhuhuhuh.. aku pon setuju je sbb pikir, aritu org keje, so sure tak sesak.. aku amat malas nak p tpt org sesak2.. malas nak cari paking.. sbb tu aku malas klu viona ajak aku g midvalley.. huhuuh tp slalunye aku akur je....

ehemm viona.. bajet ada ke ni nak g vacation? hihihi.. ituhari dah lari bajet damia masuk sepital. byk gak oo.. 4k hokkay!!! klu tak, leh je kumpul2 kita g umrah je terus.. huhuuhu.. so skrg ni bajet dah kureng.. so leh ke nak g obersiii? sure tak dpt shopping... wakakakakakak...




Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!