Header

Monday, September 15, 2008

Meja Sudut Itu


Ni hasil kekreativitian Prebetsabu mengemas meja sudut nih...nampak la kemas sket xde ler berselirat ngan wayar jer sana sini jer kan.

Gambar sebelum.... nan ado ler plak....gambar selepas jer yg ada ye uols. Prebetsabu mmg bz weekend lepas sebab tuh ler asyik nak menyentap jer keje nye uols..sian kat aku tau..tanya sket kena marah..silap sket kena sound...errmmm...:(...nampak gayanya xleh ler nak mintak tulun dia wat keje lagi pasni sob..sob..sedih tau.

Tak perla yg mana leh aku settle kan sendiri..i must do sendirik lah. Tak nak ler susah² kan orang lagi....errrmm emo kah aku???mmg emo sgt nih...ahaksss

Camna?

4 Comments Uols:

prebetsabu said...

ayoyoyo.. lantak.. tatau.... viona dah merajuk...

alaa... bucuk2... biasa la org letih.. mood pon terumbang ambing la....

Ms.Lilies said...

merajuk2 manja gitu si viona ni prebetsapu

masviona said...

bukan marajuk manja lagi dah nih mimi tapi merajuk beranginnnnnnnn dah nih...muhaaaaa...nasib baik ler cepat pujuk dan ler cool balik....ahaksss

a^T04 said...

meh nak tulun...hehe..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!