Header

Thursday, September 25, 2008

Memang Kena ngan Taste!!!

Uols ingt lg tak entry prebetsabu yg kengkononnya nak mendera dan menyiksa jiwa raga aku kan ngan n3 mari dera viona tuh kan.

Tak cukup ngan tuh dia tambah lagi ngan tepek gambar kotak tuh kat blog ni kan

pict kotak ni ler yg dia tepek kan kat entry lepas tuh

So uols nak tau tak apa kebendanya tu?????? Aku memula baca n3 dia tuh curious gak ler kan tp pas dh tengok kotak...sekilas ikan di kolam..aku sudah tau jantan betina nye....hehe.

Kesian prebetsabu kan suprise dia tak berapa menjadi..hehhe. Aku kan peminat CR so tgk kotak pun dah tau ler apa isi dlmnya tapi haruslah aku menjadi semakin tak saba² nak tunggu dia balik coz nak tau camne rupe bentuknye kan.

ni kad warranty dia...belah blakang kad nih pink kaler.

Siap dpt sampul raya (giler skema ayat aku...heheh..a.k.a ang pow) lagi tuh..tp idak ler aku snap gmbrnya. Tak kan sume nak tepek sini kan...nnti muak lak uols asyik tgk piccies je kan.


ni ler di rupa handbag baru aku

heheh..i like...pandai gak prebetsabu pilih..kiranya kena ler ngan taste aku...:)



Author's note: tenkiu B...really appreciate it..lenkali leh la kasi v adiah lagi ek...v suke...sukenye...nk upah tak????ahaksss

Camna?

2 Comments Uols:

prebetsabu said...

huhuuh.. lega amat viona buka kotak tu n sengihhhhhhhh senyummmmmmmm happy...

isau gak takut apa yg kita bg dia tu tak kene ngn selera dia...

sib baik la tepat...
dah tu aku tau dia nak yg byk compartment, takmo over vogue, kaler natural sng nak match.. hihihi.. so ni la yg aku beli..

kahkahkah..

masviona said...

:)...mmg suka sgt la b
xsaba nk melaram ngan hbag baru present suami terchenta nh..tq

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!