Header

Wednesday, September 10, 2008

Menu n Venue Berbuka

Kat sume blog yg aku terjah, majority ada entry psl menu berbuka hari sekian² n apa menu n kat mana tempatnye sume kan...so makkkk pun nak gak ler join sekaki senah ooooiiiii....heheh.

So jom ler scroll down smpai abis ek????kat mana tempat pilihan aku sepanjang 10 hari kita berpuasa nih. Memana yg aku sempat amik gmbr aku tepek je ler kat sini, yg mana nan adooo tuh..bior jerla gitu kan, benda dah lepas dah pun....ada gak pkai henpon prebet malas lah aku nk mintak dia sent kat aku luh...leceh kan..so layan kan jer la yg memana ada jer nyaahhhh....hehehhe.


Day 1 = RnR, Genting Sempah

Day 2 = PJ, umah my mama


Day 3 = Kajang, @KFC


Day 4 = Rumahku Syurgaku

gmbr curi oleh prebet...ketika aku sedang mengoreng ikan utk dibuat masak tauchu...tp puase punya psl masakan aku terlebih garam sket..maklumlah xleh nak rasa kan


Day 5 = PJ, Secret Recipe

Day 6 = Rumahku Syurgaku


Day 7 = Rumahku Syurgaku


Day 8 = Bangi, @ Hotel Residence, UNITEN



Day 9 = KLCC @ Imperial Chakri Palace



Day10 = lom tau gi.....ermmm..rasanya kat umah nih.


Bersahur lak setakat nih kat umah jer pun lom pernah kuar memana kecuali masa balik nyambut ramadhan kat kg masa first day puase...tp xdan nak makan pun coz semua orang terlewat jaga coz mlm sblm tuh bershopping xhengat dunia ler katakan n skali lagi masa tido umah my mama kat PJ.


Camna?

1 Comments Uols:

prebetsabu said...

day 10 = buka kat McD nak?? hrrmmm..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!