Header

Tuesday, September 16, 2008

Menurun... Walidnya

Anak dara nih kan banyak benor mengikut gaya walid dia. Cthnya kalu tido tak nak orang selimutkan...kalu kita selimutkan jugak...usaha dia kuarkan badan dia dari blanket tuh uols.

Lagi bila dah tgk tv org panggil pun dia wat derrrkkk jer...buat dunno jer coz tengah khusyuk layan tv...lagi apa erkkk????banyak lagi lerrr

see...ni pun salah satu drpnya...kuat berpeluh....sejibik walidnya nih.

uols nampak tak?? muka n rambut dia yg serabai...berlumuihhh org utara kata. see...peluh kat hidung mmg ketara kan????


Pic. nih diambil masa kami tgh berbuka puasa kat rumah...kipas terpasang ngan lajunya tinggal aircond jer yang tak on kan coz kalu pasang pun idak ler rasa sgt coz aircond kan dok kat living area...dining table lak... of course ler kat dining area kan.

Walid dia senyum jer bila org ckp camtuh...dia kata mmg betul kot byk ikut dia tapi dlm byk² tuh ada gak satu yg dia ikut aku kata prebetsabu. Aku tanya ler tang mana????nak tau dak apa prebetsabu jawab...hehe

".......yang ikut gen bonda dia tang kuat merajuk tu jer"


chessss...terkena lagi ahkak senah

Tapi aku still ok ape merajuk bila perlu n kena pada tempatnya xdeler asyik nak merajuk jer kan... sket² hal nk merajuk, sket² nak sentap....hehehe.

Tapi seriyes uols anak dara cinonet nih, pandai merajuk asal kita tegur sket or xbagi dia main apa yg dia dok main...sure merajuk...terus cebekkk n nangis sambil tunduk sembam muka tau....aduyaiiii...macam² ler budak zaman sekrang nih...kecik² pun dah pndai tau.
Camna?

4 Comments Uols:

Ada Ayrissa said...

a'a kan?kekita merajuk bertempat jer kan..??

Ms.Lilies said...

hahaha....anak bapak la katakan gitu..

lily lotus said...

oklah tu!
fair maa :P

prebetsabu said...

ye la ye la .... viona merajuk manje je tuh.... huhuhuuhuh

nak wat camna... dah mmg perangai merajuk damia tu dia blaja dari bonda dia.. viona...

uhuhuhu..

mujur skrg aku ada jauh... tak dapek la viona nak rajuk2.. uhuhuhuh

luv u guys, viona n damia

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!