Header

Monday, September 22, 2008

Minyak oh minyak...


sesambil aku mggoogle mencari research utk keje, aku tergatal lak tgn nak carik berapekah harga minyak dunia terkini...

hambik ko... minyak dah turun average utk sept ni dalam $97 ajeee..

sehingga 18/09/2008, harga minya setong ialah $88.53 ajeeeee...

napa kerajaan skrg lambat nak turunkan harga? time naik begitu pantas, cekap n efisyen skali...



bersangka baik...
kerajaan nak simpan duit nak atasi msalah ekonomi dunia yg tgh gawat....

kahkahkah..

opss aku takleh lelebih nnti kene tangkap ISA.................


kahkahkah..

power to the people...
cehh.. dah daftat ngundi ke aku nih? prrfftttt kecoh je lebih kat prebet sekor ni...

sesambil tu aku sajjes korang layan lagu dikir ni: minyok oo minyok... ada vid clip lagi !!! lirik yg bernas !!!

Minyok O Minyok Guano gak naik lagi
Bukan sikit tapi banyok, lemoh habis gak sendi-sendi
Rakyat sesoak, sekok seboak, ingat ko janji-janji
Lepas sebabak mari sebabak, bare naik berkali-kali.....................
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!