Header

Wednesday, September 17, 2008

Miss Walid

dok usap² jer muka walid dia tuh...ahaksss


Ni ler dia kisah anak dara..... yg rindukan walid dia.

Semalam masa nak tido kan Avin damia dia mcm pelik jer sbb walid nye xde kat sebelah. Lepas dia dah tido agak² nyenyak baru ler aku leh buat apa yg patut mcm gosok gigi, cuci muka n etc² lagi kan.

Pas dah settle sume aku pun start ler nk on9 coz Prebetsabu pun dah kol tadi kata kat hotel california dia tuh ada wifi. Sedang asyik masyuk berchatting n layan webcam bagai sekali avin damia lak terjaga.

Dah terjaga terpandang lak muka walid dia kat screen terus teruja...kepala angguk² mulut cocet² pastu tepuk² aku soh tgk sama...mcm nak kasi tau ler walid ada kat sini...muhaaaaa.

gmbr mmg gelap coz sume lampu dah tutup except lampu tido...kalu xtutup dia xnak tdo

Banyak lagi keletah dia yg membuatkan aku nak tergelak tp dek kerana penat melayan dia yg giler teruja tuh xsempat nak snap gambar. Mcm² riak muka yg keluar....kejap diam jer ngan mulut terlopong...pastu mulut bising giler (entah apa yg dibebelkan..idak ler aku phm..bahasa asing lah katakan), kepala terhangguk² ler pastu tgn terkapai²...then bertepuk²...apa² ajer lah sayang oooiii

Video pun sempat record bila dia dah xbrape nak excited dah. layan jerla video nih ye uols...golapp pun golap lahhhhhhh.

video
Camna?

1 Comments Uols:

prebetsabu said...

huhuhuuhuh... wawawawaw...

damia je ke yg indu walid? bonda damia camne...

miss u both jugak...

nak video call pakai 3g mahal... so ada tenet, webcam je la...

hihiihih...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!