Header

Friday, September 26, 2008

Pakcik Kayooo !!!


heh.. kayoo la sgt...
tp alhamdulillah.. bende yang ditunggu2 dah tiba...

pagi2 smlm, dah alang2 kene g pej pos sbb nak beli setem utk di tepek pada kad-kad raya itu, kitorang pon amik la kesempatan utk g tuntut bungkusan dari GDex...


sejak dapat notis dari GDex tu, hati dok tertanya2 apa bende n sapa lak yg kirim...
adakah ianya bende yg aku dok harap2 kan itu...?? jeng jeng jeng.. kahkahkah

tp cuba korang tgk notis yg gdex tu bg...
dia kata ni 2nd attempt dia nak htr barang tu kat umah aku... cis.. tipooooooooo la tuh.. bila ntah 1st attempt !! tau tau je dah ada notis 2nd attempt.. plak tu notis tu dia just sangkut je kat pagar.. kene tiup angin, melayang.. sib baik aku nampak kat lantai laman .. klu tak, tentu dah cair kertas tu kene ujan... at least masukkan la kat lobang peti surat tu kan....?


sib baik sng nak carik cawangan gdex kat kajang ni...
haa.. ni la dia bungkusan tu...


huhuh.. nampak tak logo era tu.. mmg surat dari era ni la yg aku dok tunggu.. !! akhirnya dapat gak.. walau lambat, tp sib baik la masih sempat utk raya.. kahkahkah..

tu dia cek... pada korang yg tak tau napa aku dpt cek dari era, aku kan aritu ada participate dalam pertandingan Aku Nak Hidup Percuma... so dapat jawap soklan mudah.. dapat la duit...

sila la rajin refer sini : Aku nak idop percuma

dan cek tersebut telah selamat di bankin.. kahkahkah...
Camna?

1 Comments Uols:

tuberose78 said...

amboi-amboi-amboi (ala-ala azwan ali gituuu), raya sakan la yer korank tahun nie.. dapat byk xtra monies gituu.. sanak sedara jgn ler diluper kan.. hikhikhik..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!