Header

Friday, September 26, 2008

Pizza san Fransisco : Berbuka Day 25

Semalam day 25 weols berbuka disini


First time makan sini tau, padahal dekat jer ngan umah..hari² lak tuh lalu depan restoran nih.

Kalu ikutkan dari hari yg berbuka kat restoran mamak CM kat warta tuh lagi tp postpone coz aku nak menyopping kan.

Before this (sblm puasa ler) pun ada plan nk gi tp tak jugak masuk². So semalam berkesempatan lak....ptg tuh otw balik umah aku singgah reserved meja luh kang full house lak kan.

Sesapa yg dok Bangi tuh sure tau kan restoran nih...tepi kiri dkt traffic light nak ke kompleks PKNS bangi tuh.

Makanan dia ok lah jugak...syedap.rege dia lak...lupa tanya prebet lak coz dia yg byr..tp masa tgk menu order tuh...ok jer rege dia...kira reasonable ler.

So moh ler kita layan picca yer...dah kata first time dtg dah tentu² ler byk yg di snap nye kan...layan ye uols.

baru nak order nih

niler dia san fransisco pizza...syedap


nachos apa benda entah namanya

prebetsabu siap set timer gi..semata² nk amik gmbr sesama...:)

prawn cream....syedap..ai like

bread nih apa entah namanya...lupa den

spagethi....not bad


Avin damia melasak giler dlm nih...sebok nk berjln sana sini...penat eden nk mengejarnye.

Jom layan video avin makan spagethi lak...first time dia mkn nih....waaa western ko yer...first time makan pun dah terer....sapa mengajar entah...sabor jela



video
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!