Header

Thursday, September 25, 2008

Posponed entry - buka puasa day 22 & 23

hah.. hambik ko aku jemaah kan sekali la aktiviti berbuka kitorang untuk hari ke 22 dan 23 aritu...

hari ke 22 kitorang p buka kat alamanda lagi... kali ni nak puaskan tekak viona nak pekena chicken rice shop...

spt biasa, kitorang suke g lewat2.. bila dah lewat, so maknanya restoran sume sure full house.. kahkahkah...

so buka dunkin donut lagi la... pastu dah setel dalam kol 8 baru g chicken rice....

sedap...




tgh2 baru nak melantak, kitorang terkantoikan la plak kazen aku... hahaha... dia mai merendek ngn pakwe dia kot.. tp taknak ngaku pakwe.. ayat cover line dia... "cuma kawan biasa.." yo la tuh..

day 23 lak kitorang g warta bangi...
nak carik baju kurung siap utk viona...
pastu igtkan kat situ ada kenny rogers.. rupanya takde..
restoran lain dah penuh..
dan sekali lagi padan muka kitorang..
so choice yg ada... kedai mamak nasik kandar CM...

makanan dia ok la standard mamak nasik kandar...
tp keadaan restoran dia aku bagi -1 utk skala 10 !!!
kotor...
busuk...
kerusi meja dah tahap bole dibuang!!

serius taknak aku p sini lagi....


harga dah la mahal.. sama macam aku pi makan kat kfc !!!!
Camna?

2 Comments Uols:

tuberose78 said...

hahahha.. pergi warta, mmg ler tak dak kenny rogers..!! ciannyer.. kedai nasik kandaq tu mmg tak bpa sedap pon..

masviona said...

heheh..dah hilang ingatan dah...saje jer try manaler tau..dah lama xmsuk sana skali kenny rogers dah ada kan...heheh

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!