Header

Thursday, September 11, 2008

Quran kecik dan mangkuk itu...

smlm kat opis aku ada lak sorang pakcik pakistan ni main serbuu je masuk opis... dah tu, door access opis aku rosak.. so leh je buka sng2..

serbu2, terus cakap kat staff nak jumpe boss..

aku pun kata takpe la masuk la bilik...

masuk2 je igtkan dia nak mintak derma ke hapa... aku dah siap wat muka garang.. kat bilik aku pon ada satu senapang gajah dalam frame.. klu dia lelebih aku tala je senapang tu kat muka dia...

sib baik.. rupe2nye dia mai nak jual barang.. ayat2 suci.. rehal... quran..

so dalam byk2 barang dia jual tu aku berkenan ngn senaskhah al quran mini.. comel.. siap ada bekas kayu.. ada tali leh gantung... rm35... tatau la murah ke mahal....

tak kesah la.. lebih kurang halal je la...

leh taruk dalam kete.. sambil2 tunggu bosan dlm kete leh belek2... tp tulisan halus ya amat... sbb kecik je quran tu...

pandangan hadapan quran mini beserta ngn kotak dia...


jeng jeng jeng... buka je kotak, tu dia.. quran mini....


haa tgk tu.. aku tak tipu kata kecik.. kan mmg kecik.. besar ibu jari aku je....

opppss.. bukan takat disitu aje...

ada lagi yg disambar.. mangkuk ada ayat.. ada surah al fatihah....


last skali, pakcik pakistan tu bg stiker ayat free.. wohhoooo.. pandai betul pakcik tu amik hati.. bg bende free mmg wat perasaan kita jd best .. walaupu bende tu murah je... tetap best !!!




*arini ari ke 3 tanpa rokok
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!