Header

Monday, September 22, 2008

Raya yang bakal sakan..episod 2

kahkahkahkah...

korang masih igt lagi episod pertama bab raya yang bakal sakan ni?

huhuuh.. kali ni kitroang dgn skill selamba menggamblekan diri membeli meja makan...

huuhhu..

jgn tatau, kitorang jatuh cinta pandang pertama tau ngn meja nih...

lps tu tgk tag harga.. mak aiii.......
duduk bertapa dalam setengah jam kat kedai tu...

last2 sambar la jugak.... nak wat camna hati dah suke..

kang vioan ngigau lak memalam hantu meja makan ni kacau dia...

kahkahkah..



cantik tak? glass dia ada design...

sapa kata tak cantik korang mmg maha zalim!!
Camna?

4 Comments Uols:

masviona said...

memula...ai...like....

tgk rege....errrr...ai like sket² je

dah beli..ai very² like...

tq to prebesabu yg sanggup heheheh...menghulurkan ongkosnya...:)

xentari said...

wah! lawa la design meja tu mas.. ekslusif! bolehla dtg brtndg raya nnti ya ;)

tuberose78 said...

ooo ni ler meja makannyer... waaa... cantek tuuuhhh!! rege pon musti cantek gak nih!! heheh..

masviona said...

xentari:
tq yus...
sila² dtg beraya ye yus...ajak ler kengkawan mampu dulu ye..ikhlas nih


tuberose78:
aah k.diah ni ler dia dining table ittuey.....:)
rege dia ermm...mmg cantik gak ler

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!