Header

Thursday, September 18, 2008

Review hotel lagi.. - Alor Star plak..

kembara aku kali ni dah sampai ke Alor Star Kedah....
kat sini pon ada 1 hotel feberet....

tp tak bape hotel bajet la.. 3 star kot...

yg penting, korang sbg bloggers aku rasa berbaloi baca review2 hotel yg aku bg, sbb sume hotel yg aku review ada internet access.... dalam bilik!!

kahkahkah.... gille otak pikir nak on9 je ek...

apapepon, hotel yg bertuah kali ni ialah Hotel Star City d Alor Star...

cukup selesa, dekat ngn town, cukup rasa la sumenye...



bilik aku ujungggggg skali....



pemandangan dari bilik.. tingkat 5...


ni yg penting.. internet access point... walaupon dia pakai cara kuno.. pakai kabel.. kahkahkah.. tp sbenarnya kabel lagi laju n reliable.....


so klu korang mai alor star, leh cuba hotel star city... ituhari kitorang dah try holiday villa... tp takde internet.. kahkahkah.. mahal je lebih...
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!