Header

Friday, September 12, 2008

Rezeki Bulan Puase

30% discount...jadi ler dr xde langsung kan

Lately aku mg murah rezeki la..alhamdulillah. Smlm aku dapat free voucher 30% discount utk brng² Bonia, Sembonia or Carlo Rino. Siap kasi 5 keping lagi tu uolls.

mmg CR brand favvy aku dari dulu lagi...ermmm bonia agak kureng sket la tp still ok what


So mcm org mengantuk disorongkan bantal jer la kan. Dia pun mcm tau² jer dekat² raya nih sure ler org pempuan mcm kiter nih kan nk bertukar serba serbi kan...handbag n kasut..itu mmg antara list barang yg tak terlepas utk dibeli oleh setiap pempuan mcm ai ni kan...mcm kiter² nih la kan.

B..sori eh..nampk gayanya V mmg nak kena shopping lagi nih...mmg kena pun, mana beli lagi pun utk raya nih kan..kan...leh ek abg macho....kwang3x...ayat²...

Antara 3 brand tuh aku paling gemor...of course ler CR...Carlo Rino. Masa kawin dulu, handbag n kasut hantaran aku mmg CR nyer produk sudah semestinye....tapi tuler handbag tuh ala² kecik² cute gitu...sudah agak kureng sesuai dah kan aku skrang nih...tp kualiti dia still ok lagi smpai ke hari nih tau.


So pesanan utk prebetsabu jgn lupa weekend nih kita gi shopping nih eh...skali ngan gi redeem point Body shop V tuh..dh ckp 3 hari dah nih ler dah klu nak redeem nih...rege brg tuh rm75- rm30 (dr redeem point) = so V just kena byr lagi rm45 jer...leh la ek...V pkai duit sendiri tau...huhuh...ayat saiko utk abg macho kita tuh...prebetsabu...muahaahahaha.


pesanan lagi...kalu tak redeem...rugi arrrhh..membazir tau..Allah tak suka org yg membazir sbb membazir itu sahabat syaitonnnn......:)..peace no war!!!!!!
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!