Header

Wednesday, September 17, 2008

Sahur instant ajeee

dah namanya g travel.. pastu sengsorang lak tuh...

mcm malas la nak g sahur kan..

so alang2 masa aku singgah kedai abg ipar aku, aku pon pau la maggi in a cup (aku bayar tp dorang takmo amik duit aku.. ish duit kitorang mmg tak laku kat kedai dia.. kahkahkah)...

so menu bersahur aku hari ni maggi cup, roti2 and 100+... huhuuhhuuh

viona makan apa?
Camna?

1 Comments Uols:

masviona said...

smlm viona tak bersahur pun.....ngantuk n tired layan si kecik tuh...sedar² dah kol 6.30.

cadang nak sahur ngan roti ngan tuna spread je skali terbabas lak...huhuh

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!