Header

Monday, September 15, 2008

Second hand furniture shop - Sapa tau katne?

ada sesapa tau tak memana kedai yg nak beli perabot seken? kitorang nak tolak perabot2 kitorang la

area kajang/ bdr baru bangi / semenyih....

exhibit 1 - meja makan transformer...


kahkahkah.. meja transformer... ye la.. meja ni leh transform tau.. dari 6 org makan, leh jd ke 8 org.... huhuuh.. dia leh extend...

dan meja ni solid nyatoh...

berusia hampir 13thn kot... diperturunkan oleh mama...

tahan lasak gille...


tu nampak tak bwh tu ada dia punya extension utk makan 8 org punya saiz... kan ke transformer tu...

exhibit 2 - sofa transformer

kah kah kah....

sofa pon ada transformer gak ke...


ish ish... jgn korang tatau, viona ni sbenarnya seorng perfectionist... dia suke sesuatu tu perfect.. time nak beli sofa aritu pon punya la dia survey kau kau... jumpe lak ngn sofa transformer ni.... terus sambar...

so, sofa ni leh transform jd apa...

tadaaa...leh jadi katil la....

huhuuh.... sofa bed...



so klu sesapa yg tau kat mana ada kedai yg nak hambik perabot kitorang ni, bgtau ek...
Camna?

1 Comments Uols:

wannabugis said...

Hai, bole bagitau tak beli kat mana sofa transformer merah ni..dah cari lama dah, tapi tak tau nak cari kat mana..

Email kat salwana_ahamd@yahoo.com

thanks

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!