Header

Thursday, September 11, 2008

Sinar Ramadhan

Memang musim sungguh lah skrang nih....musim tag n award antara blogger. Tapi bagus gak bendalah nih leh mengeratkan silaturrahim sesama blogger ni kan...yg jauh kita kenal² an, yang dah kenal tuh kita mesra-mesra kan...ahaksss

Tag kali nih aku dpt dr 2 blogger attiey n mimi....thanks ya.....mmmuaaahhh...cayang korang tauuuu...dah xleh lelebih kot ada org jeles nnti


so jom lah layan tag nih lak....

Gimana caranya dong!!! (terslang indon lak):

1. Copy gambar di atas lalu posting di blog anda
2. Teruskan tags ini minimum ke 5 blogger muslim yang anda kenal.
3. Jangan lupa tinggalkan komen pada blog mereka
4. Tulis alamat blog anda (di bawah gambar) setelah alamat blog
pemberi tag

PEMBERI TAG:
1. along arman
2. lianadeq
3. a.t.i.e
4. ann
5. yati
6. http://viruspadu.blogspot.com/
7. lilred799.blogspot.com
8. rillys.wordpress.com
9. http://attiey.blogspot.com
10.http://ladymistz.blogspot.com
11.http://masvionanas.blogspot.com

haaa...skrang nih aku nak bagi kat sume korang yang selalu singgah sini...xyah ler memalu..amik jer kalu korang nak...aku mmg ikhlas nk kasi nih....amik jer ye..dah wat entry nnti..kasi tau ler ku kang nnti aku gi terjah blog korang lak ok set ek....cun...chantekkk
Camna?

2 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

wahhh...tq2 sbb sudi buat ye...hihihi

masviona said...

:)welkam mimi..tq gak coz sudi kasi kat saya.

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!