Header

Wednesday, September 03, 2008

Suatu Ketika Dahulu....

Alahai.. tgh2 aku godek laptop ni, skali terjumpe lak koleksi2 gambo yg aku copy dari digital cam... tgh2 layan, skali nampak lak gambo2 time aku berambut panjang.. huhuhu..

Pastu tetiba je aku rasa mcm nak je bela balik rambut aku... hihihi.. bole tak v?

ok ke aku berambut pjg? tp aku pon tak la cadang nak bela pjg sampai bontot ke apa ke.. just takat2 leher/bahu cam dalam gambo tu la....

tak ke aku nmpk mcm seorang nerd yg berangan nak jd hero pilem or bintang rock? huahuahuahua...

anak2 buah aku slalu tanya napa rambut aku mcm pompuan... his his his..

tak kira.. nak bela semula.. ada kurang sebulan lagi nak raya.. sempat ke... ye la.. aku suka tgk laki rambut pjg pakai baju melayu.. mcm pahlawan zaman melaka je..

apa kata survey.............???





walau panjang, aku tetap kemas ikat klu nak outing.. especially klu ada meeting penting... ikat ala mafia.. huhuh
Camna?

4 Comments Uols:

masviona said...

kan v dah slalu ckp dah...
v xkisah b mcm² mana pun v suke jer.
nk rmbut panjang pun xkisah janji kemas jgn serabai n yg plng penting jgn byk kelemumur ok???

b rambut pendek hensem...rmbut panjang pun hensem gak...ikhlas ni tau.

silalah belanja saya sbb saya ikhlas puji awak ok....ahakss

prebetsabu said...

hallamak... kene puji kat public.. tetiba je rasa malu.. ewahh..

yeay.. so aku skrg dalam misi memanjangkan rambut.. huhuuh...

viruspadu said...

saya vote rambut panjang

keh keh keh

nampak rokesssss aaaaaa

prebetsabu said...

huhuhu.. r u ready to rokkkk...!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!