Header

Thursday, September 11, 2008

Suria KLCC n Alamanda

Oleh kerana entry kali nih, same jer dia nye matlamat...just nk share sket² brng yg dishopping sempena raya. Bior jer lah aku satukan ek..malas lak nk wat entry asing².

Gmbrnye pun aku mls nk bukak² dr dlm kotak..snap kotak jer la klu ada kotak tuh. saje la nk resia² sket...kang kalu tunjuk sini clear tak suprise lak raya nnti kan...huhu.


ni brng² shopping hanya utk diriku di Suria,KLCC selasa lepas. face scrub vit. C tuh rm75, 2 way cake tuh rm75 gak...sandal nose tuh murah je rm39.90.

Masa shopping kat KLCC tuh, akibat drp lama sgt dok berjln ke hulu kehilir kuar masuk satu kedai ke satu kedai yg lain n aku lak pkai high heels, makanya kaki ku sakit nok.....pedih tau kaki mak senah.

Makanya mak request nak beli sandal baru...sandal yg xde tumit senang sket aku nak berjalan xde sakit² n lenguh² kaki lagi kan.

Kat suria KLCC totally byk barang aku jer yg berjaya dibeli tapi yg dok kuar masuk tuh banyak sebab nk cari barang² prebet...tapi banyak yg tak berkenan atas byk sebab, jadinya banyak yg tak berjaya dibeli. Frust jer prebet...bukan dia aku pun sama coz ada yg dah berkenan sgt dah skali size xde lak...xpun color yg nak tuh dah xde stok. Ada gak yg mmg giler² punye suke color size sume ok tapi regenye lak wat mak terbeliak bijik mata...ada satu baju yg weolls suke skali regenye smpai RM400++. Alahaiiiii terus reject la xkan nak beli sehelai baju rege smpai gitu kan...mak lom hartawan lagi ye senah...huhuhu.

Tapi prebetsabu dah nak sambar satu west yg mmg dia dok aim lama dah rege dia nak rm276.90. nasib baik le aku pndai pujuk dia....aku wat² berat hati jer..pastu aku ckp sehabis manja yg mungkin...

errmmm...bulan 11 nih kan, kita nak holiday ke Indon kan...kalu kita leh simpan duit nih wat shopping kat sana nanti sure lagi byk brng kita leh beli kan. mana tau kot² kat sana pun ada n rege dia lagi murah....

sila percaya...aku berjaya hokey....:)



ni lak brng² yg dibeli utk Prebetsabu n Avin Damia semalam di Alamanda, Putrajaya.


Smlm weolls berbuka di Mc D, jer. Memula beli combo set kat Donkin Donuts dulu...wat backup plan klu kata Mc D full house kan. Yerla belajar dr pengalaman kan slalunya kalu time berbuka mmg ramai org kan so weolls leh layan donut lu.





Camna?

2 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

riang ria kita bershopping ye hehehe

masviona said...

heheee...mmg ria...:P

org yg membyrnya yg muram n suram..ahakss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!