Header

Friday, September 12, 2008

TAG !!

hahaha aku dah wat perangai gille...

leh tak aku nak wat 1 tag.. tp lain dari yg lain.. tak pernah dibuat org !!

well berikut ialah tag aku:-

TAG - Siapa nak keje kosong?

- jawatan : programmer
- lokasi :Sg Besi, KL
- kelayakan - min dip, tahu n mahir dgn vb6 n mysql
- fresh grad bole apply, tp jgn la bodo kayu sume tak reti teori je lebey.
- advantage klu ada lesen n kenderaan sendiri n tak kesah klu kene g outstation.. projek satu mesia ada client.
- berminat sila htr resume kat prebetsabu@yahoo.com

huhuhu..

so tag ni simple je

1. Copy peluang pekerjaan di atas lalu posting di blog anda
2. Teruskan tags ini minimum ke 10 blogger yang anda kenal.
3. Jangan lupa tinggalkan komen pada blog mereka
4. tag ni sah laku sehingga ujung bulan sept 2008.. slps dari itu, tag ni dah basi

so aku nak tag :
1. http://viruspadu.blogspot.com/
2. http://whatshewannatalk.blogspot.com/
3. http://oklahtu.blogspot.com/
4. http://ashterix.blogspot.com/
5. http://perantautimurtengah.blogspot.com/
6. http://c33ram00n.blogspot.com/
7. http://13may.blogspot.com/
8. http://xentari.wordpress.com/
9. http://ada-ayrissaz.blogspot.com/
10. http://peejburhan.blogspot.com/


kahkahkah.. terpulang la kat korang nak teruskan ke idak tag ni.. tp aku harap2 korang teruskan la tag ni ek....

huhuuh.. aku.. perosak tag !
Camna?

9 Comments Uols:

masviona said...

layan jerla tag nih kalu leh yer kengkawan coz prebetsabu tgh meroyan tuh...dia xcukup kakitangan kat opis nuh haaaa....tulun ek korang.

aku susah hati gak klu prebetsabu susah hati....haruslah kan???

Ceera said...

tag keja kosong, mana ada weyyyyyyyyyy???

prebetsabu said...

kahkahkah... tu yg aku kata spesel sikti tag nih...

gunakan kehebatan bloggers utk sebarkan berita..

kahkahkah..

terpualng la nak ikut ke tak... aku try je..

kat jobstreet dah try.. takde calon "kita" la... opss.. kang kata aku racist lak...

ashterix said...

$ TAG - Siapa nak keje kosong?
bash: TAG: command not found

ko nyer TAG tak valid...
hehehe sory bro ;P

prebetsabu said...

Dim seksa as varchar
Dim rejection as boolean

if rejection = true then
jiwa = terseksa.keciwa
end if



kahkahkah

viruspadu said...

oh ini

hhahahaha ckp ajer la mintak tolong post kan ahahaha

sabo jer la prebet ni tau

dush dush dush

prebetsabu said...

takpe lah... takyah la korang sesusah nak post.. aku dah merajuk...

tak dpt terima rejection nih..

sure buka nnti aku takde selera...

waaaaaaa.. waaaaa

kahkahkah... takde hal lah..

sapa nak post tu aku ucapkan jutaan tima kaseh..

mmg aku tgh urgent carik org yg leh wat keje..

*SiRibenMerah said...

hahahaha..
hebat tag ko.. ade gaji x utk penyebar tag neh..
ngeeee~

bila tarikh tutup TAG neh? =P

prebetsabu said...

ribenmerah - dalam tag tu dah bgtau due date smpi ujung bulan sept ni ha...

ko sudi ke nak tepek kat blog ko...

aku rasa terharu... huhuhuh

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!