Header

Tuesday, September 02, 2008

Tak muat la plak...




haa.. korang tgk la tuh.. penangan dua bijik jentera bernombor 1445.. habis tak muat dah kat laman umah... mcm nak kene beli umah lain je nih.... huahuahuahuah...
Camna?

1 Comments Uols:

masviona said...

haaaa...kan dah susah nk kuar pun susah tau...kalu dah parking dedua gini motor pun xleh nk wat kuar...
tuler sapa soh beli keto besor tuh....huhuh. v mtak kete biase2 jer...
kang dah susah nk kena beli umah sebijik lagi lah kalu gini gak...so wishlist v sblm nih kena update balik before this nk tmbh umah lagi satu je...now nk kena tmbh jadi 2 ler nih...huhuuh...berangan ok..mcm ler byk sgt duitnye...tp mana tau kan one day nti kita jadi kayo kna b kan...insyaallah

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!