Header

Thursday, September 11, 2008

Tamat Sudah Contest Itu.....

Uolls prasan tak????hari nih dah 11 september kan???

That means...smlm adlh last day go holiday contest kan...so kita tggu yer apa prebetsabu nak update psl nihhh n pemenang nye skali kita mintak dia yg announce.

Aku tak leh update pasal nih coz prebetsabu yg owner (ecehhh...main owner² lah plak...bukan sama je ke) contest nih. Seriyes uolls aku tak tahu menahu pun... pasal tetiba jer dia wat entry pasal contest nih. Kebetulan lak hari tuh aku membizi keje diluar kan...bukak² jer masvionanas blog nih...skali ada entry psl contest nih...hehehe

Tapi pasal nak select pemenang n nak select hadiah tuh nanti konpem ler aku terlibat kan. Pemenang pun aku dah tau...saje jer lah nak soh prebetsabu yg announce...hehe.(gatai ler plak aku nih pun...heheh).

Yerla aci ler tuh kan....so nak tau pemenangnye....tungguuuu...........ok
Camna?

1 Comments Uols:

prebetsabu said...

contest? contest apa..
huhuuh tetiba lak ilang ingatan.. (padahal sbb akmo kasik hadiah itu)..

kahkahkah..

ye la nnti b announce dalam sehari dua nih...

kene pikir masak2 ni sapa menang...

ahhahaha.. padahal bape org je yg participate...

ntah napa ek ramai silent reader je blog viona nih?

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!