Header

Friday, September 26, 2008

Terminate aje.....


smlm masa jenjalan kat tesco kajang, ada la plak booth astro...

apalagass.. pucuk dicita ulam mendatang.. mmg kitoang tgh berkira2 nak terminate existing account astro, then wat yg baru..

motif? sbb aku nak 2 dekoder.. so that tingkat bawah ada decoder, tingkat atas kat family area pon ada... so bila nak lepak atas, cabut smartcard bubuh kat atas.. bila lepak bawah vice versa..

kahkah bijak tak kitorang?

klu semata2 nak beli decoder, astro jual rm199.. kedai letrik biasa jual rm100+.. so might as well terminate je yg lama (lgpon yg lama dah tamat tempoh kontrak.. so termination takde penalti)... baru kene rm50 utk installation.. dapat dekoder n dish baru.. hahahaha...

apapepon, astro wajib kene ada.. especially pakej katon tu... klu tak, wajiblah kitorang tatau camna nak lekakan avin damia.. kahkahkah.. agak2 penat nak layan dia, bukak je channel 613 playhouse disney.. sure dia leka... kahkahkah...
Camna?

3 Comments Uols:

Anonymous said...

Hello people!

I just wanted to say hi :)

Anonymous said...

What's up

It is my first time here. I just wanted to say hi!

Anonymous said...

Excellent blog! I actually love how it is easy on my eyes and also the facts are well written. I am wondering how I may be notified whenever a new post has been made. I have subscribed to your rss feed which must do the trick! Have a nice day!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!