Header

Tuesday, September 16, 2008

Utara lagi...

time korang baca en3 ni, aku rasa aku dah bertolak ke utara dah...

trip kali ni selama 4hari...

trip merangkumi lawatan ke site di bkt tambun, pulau, sg petani, alor star, changloon dan kangar...

tujuan kali ni tak lain tak bukan ialah nak wat PR ke site2 n bg hamper tanda penghargaan kami sempena hari raya.. uhhuuh.. baik tak kitorang..

so 4 ari ni takleh nak bersama famili... takpe la.. dah biasa... tuntutan keje..

lg pon zaman skrg teknologi maju... sng nak berhubung.. 3g bagai... webcam segala...

k... off i go...


* x saba nak tau apa berlaku pada politik negara kita arini....

kuasa rakyat !!!!
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!