Header

Tuesday, September 16, 2008

Wajah Baru

Nampak ler kemas sket kan blog ku nih....

Semangat nak raya agaknya lom habis² lagi weols nih...dah berhempas pulas kemaskan rumah skrang nih ada masa terluang sket nih...kemaskan blog lah plak.

Actually dah lama dah aku berhasrat nak kemas² n hias² kan blog nih tp asyik tak menjadi jer plan aku tuh. Memula aku start ngan buang benda² yg aku rasa tak perlu kat sidebar.

Pastu aku request kat prebetsabu (caranya wat ayat yg paling lembut n seromantis mungkin...ala² mengoda pun yer gakkk....uuuuweekkkksss...ahaks idak ler smpai menggoda pun uols).... tp ayat yg sehabis lembut yg mungkin ler mintak dia watkan satu koleksi banner gmbar kami utk dijadikan header...baru ler nampak ekslusif sket kan ada gambar sendiri..hahahaha.

Nasib baik ler dia sudi tulung....kebetulan time aku mintak tulung tuh mmg ngam kan. Sekali bukan stakat wat banner jer dia siap hiaskan gak blog aku nih...huhuh.Thanks B....really appreciate it.

So nampak lawa n cute ler sket blog aku yg berwajah baru ni kan...hope uols suke ler ngan penampilan baru nih...kalu tak suka pun nak wat camne dah aku suka kan...layan kan ajerla ye uols.



p/s: prebetsabu baru o.t.w gi utara tapi aku dah start.."ku merindu..." bak kata shah n ella tuh...

Camna?

6 Comments Uols:

Ada Ayrissa said...

kak mas, camner wat header tuh?
cantik laaa..
x retiii.....huk huk huk.. :(

masviona said...

nak wat header tuh...guna adobe photoshop..just combine jer gmbr² yg telah di select then guna ler efect² yg ada dlm tuh...pastu bila dah siap save sume bagai baru ler leh add kat blogspot nih...just add jer gmbr yg telah siap dibuat kat photoshop tuh...

kalu adda nak details..kot² ler tak phm akak explain nih...leh tanya prebetsabu nanti k coz dia yg wat..akak tulun tgk jer...:)

a^T04 said...

a'a ..kemas..tapi yg dulu pun ok gak.
bestnya ader owang tulun..hehe

masviona said...

:)tq attiey
yg tang owang tulun tuh yg lagi bestnye tuh...eheh

Ada Ayrissa said...

ooo..guna adobe ek..
aiyookk lg la lemmmm nyer adobe nih..

prebetsabu said...

huhuhuuh.. tak susah la nak wat.. pakai layer mask je....

nnti sesenang aku tempek tutorial...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!