Header

Friday, September 05, 2008

yesza... honeymoon lagiksss !!!

huhuhuhu... best best..

viona dah book pakej vacation utk kitorang berhoneymoon lagik bulan 11 ni bersempena ulangtahun perkahwinan yang ke 4 kami.. waaahhh.. dah 4 tahun ek viona kita bergelar suami isteri.. and 4 tahun yang byk memberi pengajaran hidup di dunia ni.. ada suka ada duka.. tp off course mesti la byk suke ek viona?

well.. honeymoon kali kitorang pilih Bali Indon... kitorang ambik pakej full board.. so that takde la kat sana nnti terbangak2 nak g sana sini sume tatau.. sume telah diaturkan.. just follow je...

mulanya kitorang nak pilih negeri omputih,, hahaha saje nak merasa budaya org sana.. at least ostolia pun jd la.. tp nah napa kat pameran MATTA aritu, puas dah tawaf ruang pameran tu dari utara ke selatan, takde pon yg tawarkan pakej ke sana.. balik2 indon, siam... ada sikit ke vietnam.. pekejadahnyeee... tak paham aku....

takpela.. janji wish list viona nak sambut anniversary perkahwinan termakbul insyaallah...

tuu dia nun di sana arah kita.. pwtc......


ye ye.. selamat datang.. n selamat menghabiskan wang...


sebelum masuk.. sempat lg nak pose... layannn


huhuhu.. masuk rm3 sowang.. hikhikhik... hambik ko posing tgn yg romantik.. sehati sejiwa bersama2... padahal nak tunjuk gelang tiket nuu...


viona yg excited berkobar2 sedang di terangkan mengenai2 pakej2 yg ada... hikhik


otw balik dah.. masing2 dok berangan sedang bercuti lah tuhhh.. wakakakkaak...

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!