Header

Friday, October 17, 2008

Bas Bandar Kuala Terengganu



Pada sesapa yg alert, aritu ada masuk dalam paper mengenai pelaburan hampir rm3juta kerajaan terengganu yg bakal dipersiakan...

apakah itu?

projek Bas Bandar...

ala.. bas yg ada ukir2 tu...

akhirnya dapat gak aku tgk live bas tu..
ok la bas tu kreatif..

napa bakal jd projek gajah putih?
sbb kerajaan negeri tak dapat kelulusan dari pihak berkuasa utk mengutip tambang bg perjalanan bas tu...

kahkahkah.. rupanya bas tu tak melepasi spesefikasi yg dibolehkan sbg kenderaan penumpang bertambang.. bole?

sayangnye..............

so skrg ni bas ni jalan free je la..

takpe la.. tp bas ni mmg unik!!!
Camna?

1 Comments Uols:

masviona said...

hallamak..syg nye..decorate dah cantik dah tuh

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!