Header

Thursday, October 16, 2008

Berkunjung ke Hospital Pakar An Nur lagi

Malam smlm aku dah bwk Avin damia ke An Nur. Dalam kol 10.30 pm bru kuar umah coz tunggu my mama n my abah datang dr PJ. Diorg kuar umah dr lps maghrib tp akibat dr jln jem yg maha hebat katanya semala so mmg terlewat gak ler baru sampai umah aku.

Sampai² umah aku bukan my mama n abah jer but skali ngan abg choki n kak ija anak beranak pun ada skali maka berbondong² ler kami ke an nur semalam tp malangnya pakar surgeon tak de semalam so Dr just bg rawatan utk diarrhea dia jerla.

Tanya kat kaunter jadual Dr surgeri tuh hari sabtu n selasa jer tu pun 2 jam jer sehari diorg ada. So terpaksa ler aku tunggu prebetsabu balik n gi sana lagi sekali hari sabtu ni. Lepas balik dari an nur semalam aku balik PJ tido umah my mama coz diorg risau kalu aku dok berdua jer ngan avin damia kat umah. Aku kan menantu yg baik follow jer la even dlm hati lagi selesa di rumah sendrik...itu biasa lah kan

So seharian hari nih aku kat PJ ler...oh ye Dr semalam tuh kejam tau dia tak bagi MC pun kat aku so terpaksa la aku EL hari nih. Dr semalam Dr laki...huhuhu...mmg tak memahami lah Dr nih...tak macam Dr pempuan kat poliklinik yg dulu semalam tuh...huhuh

Perkembangan kesihatan avin lak..alhamdulillah hari nih makin ok dah sket crt dia.....ada ler tp tak sekerap semalam...dia punya bengkak kat montot tuh pun nmpk cam susut sket la pd pndgan mata aku yg hanya dpt tgk sepintas lalu je time nk sapu krim coz dia tak bagi tengok agaknya takut sakit lah tu...lega sket rasanya hati ku ini.

Alhamdulillah...harap dia shat sepenuhnya lah..coz esok aku nak kena masuk opis gak coz ada hal urgent yg nak kena aku settle kan. Rasanya insyaallah esok dah ok lah...so thats xde la risau sgt kalu aku nak tinggalakan dia pun kan.
Camna?

4 Comments Uols:

13may said...

moga semuanya baik baik belaka :)

masviona said...

13may:
insyaallah...tq

tuberose78 said...

mama pon baru ckp pasal damia.. kesiannyer dia.. hope dia cepat semboh yer..

masviona said...

hari nih dia dah ok dah sket k.diah..start smlm dah aktif sket

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!