Header

Tuesday, October 21, 2008

Bersemangat !!!

Yeay!!

Rasanya macam dah lama je viona tak masak2 something yg luar biasa sikit kat umah kitorang tu...

sampai habis kering licin barang2 kat dapor dah takde..


so aku berkobar2 la pagi ahad aritu p beli barang2 keperluan yg viona dah listkan...



tujuan?
sbb ada tetamu ari ahad aritu...
kawan lama masviona yg dah bertahun tak jupe, ngn bakal adik ipar kitorang nak mai jugak...


so aku gigih tau pagi2 buteee dah tercongok depan Billion kat area umah aku ni..
ala.. dekat je billion ni.. 5min je dari umah aku...



tup tup.. rupanya ari ahad, dia buka lewat la plak..
selalunya jam 10 dah buka... ahad jam 1030 la plak..


so aku lepak la kat sini dulu.. minum2.....



dah berjaya beli sume yg wajib dibeli..

tiba giliran viona la utk masak2....


huhuhuuh...

viona punya tgn mmg ada magik tau...

main campak2 je, sedap jugak...


spaghtetti & rendang ayam + nasik impit........

best!!!




Camna?

3 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

spagethi yg menjadi pojaanku..nyum nyum

prebetsabu said...

tu lom try spageti viona masak.... sure tangkp leleh....

bukan aku yg cakap.. tp org ramai yg cakap...

btw, spageti merupakan antara menu feberet klu kitorang wat makan2 kat umah ni....

masviona said...

ish...saya idak ler terror masak pun..utk makan kat tekak sendrik leh la mimi

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!