Header

Monday, October 13, 2008

Criter Tak Bergambar

Sabtu n Ahad lepas,xtvt weols mmg penuh ngan jemputan open house sahaja....dari tghari membawalah ke malam harinya...habis tuh mana le sempat nak ngedet blog masvionanas nih ha.

xtvt aku start di awal pagi utk menyetelkan laundry yg masih berlonggok² tuh...washing machine aku weekend tuh mmg penat ler agaknye coz aku layan sampai 3-4 trip.... habis aku belasah mendobi sumer yg ada.

Plan baik punye belah malam tu nak kuar umah seawal jam 11.30am coz nak bagi ngam smpai destinasi lain on time...sekali hampehhh kol 1.15am gitu baru ler kuar umah ke taman kat bawah jer layan open house umah cikgu kat nursery avin damia jap.

Travel log weols hari tuh bersimpang siur tau....entah ler aku kurang pasti lak whether timing mmg xngam or mmg dari awal2 lagi dah clash ker apa ke..entah ler....kalu dua² nya xde kaitan gak makanya time management weols lah yg tersalah plan tuh.

Lepas gerak dari umah cikgu tuh kami ke subang lak, ada jemputan dari ex-bos prebetsabu metrobus then patah balik ke Balakang, Kajang, open house umah sepupu aku. Pastu belah malamnya patah balik ke Damansara coz ada perjumpaan member² U dulu..ala² gathering member² UPM dulu ler tapi diorg nih mostly member² belah prebetsabu....cuma ada ler 2-3 kerat yg aku kenal coz course sama dan jugak kenal sbb sama kolej ke apa ke...lebih kurang camtu ler.

Gathering weols kat @Tree House, Damansara Uptown...nak menjelang pagi baru ler weols smpai umah balik...idak ler pagi sgt pun...earlier 12++ am hari ahad nye tu ler...:). Avin damia pun ok tak meragam tuh yg terlajak gak tuh...ahakss


Author note's: Sowi n3 xde piccies coz segala gmbr²nya kat dlm handphone prebetsabu n jugak dlm digicam weols...kalu senang nnti weols upload gambarnye ok...:)
Camna?

1 Comments Uols:

prebetsabu said...

ehemm tu baru aktiviti ari sabtu...

ari ahad tu pon meletihkan gak...opeh house umah sebelah n jalan2 cari ksedara sampai ke kapar!!!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!