Header

Wednesday, October 15, 2008

Dendang Perantau... East coast Part 6 - Hotel day 2

Ok.. seperti kebiasaan, kitorang kalu outstation mmg takkan stay kat 1 hotel je..

so kali ni kitroang ronda2 lagik carik hotel..
yang pasti, tak mahal, tak murah.. and ada WIFI !!!

so jumpe la hotel ni...
Juita Primer Hotel...
Bebetul kat sebelah area mydin KB...

sng je nak carik...

tp malangnye, ntah napa, AP yg laptop ni detect kat dalam bilik, takleh nak connect dah..
staff counter dia pon dah naik nyampah kot kitorang asyik kol je kompomkan pwd yg dia bg tu betul ke idak...

so last kopek, dia cadang kitorang turun kat lobi...
gigih la kitorang mengangkut laptop turun kat area lobi..
haa.. akhirnya baru leh.. mmg pakai AP lain pon...

takpe la.. at least dapat la aku mengupdate blog viona nih...



bilik yg simple je.. sila abaikan en ijam yg tgh golek2 itu...

tgh tunggu lif nak pi makan.......................... eh ada jugak muka en ijam itu enterframe.....
Camna?

3 Comments Uols:

eedany said...

best jer kalau hotel provide Wifi kan?

tapi kekadang yg pakai password tu byk pula songgeh.

:)

prebetsabu said...

tak kesah klu dia nak bubuh pwd bagai...

janji pwd yg dia bg tu betul n dia tau mana AP yg pakai pwd tu..

kes yg jadik kat aku ni, dia bg pwd utk AP lain...

penat explain kat dorang.. plak u bdk IT dorang takde mlm tu.. so redha je la pi lobi carik AP yg leh pakai pwd tu...

masviona said...

sekarang nih weols klu gi memana hotel sure carik hotel yg ada wifi jer..ala blogger tegar lah katakan...:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!