Header

Wednesday, October 15, 2008

Dendang Perantau... East coast Part 7 - Dinner day 2


Malam semalam kitorang dinner bersama client...

kat Restoran Four Season..
kat kb ni ada 2 cawangan.. kitorang pi cawangan yg baru.. kat Lundang...

mmg restoran ni jd restoran feberet klu nak makan ngn client kat Klate ni...
makanan pon sedap..
harga bole tahan la.. mahal sikit dari restoran tepi jalan.. biasa la kan...

macam2 gak yg ktiroang mentekedarah.. huhuuh
ikan siakap masak pebende ntah.. nama cina... udang tepong, kerabu mangga, sayur2 campo, ayam mangga.. ntah lain2 aku tak bape igt dah...

indah & damai je kan suasana restoran ni.. suke ngn lampu2 dia.. tak terlalu terang n tak terlalu malap... yg sedang2 aja....



aku balun air vanilla float.. sedap sehh...

ni je gamba lauk yg aku sempat tangkap.. nak terhegeh2 tangkap lagi sbenarnya.. tp segan gak kat En. Client aku tu mesti pelik.. "darak bena pulok dio nih.. dok ralik ambik gamba makane..."

kahkahkah.. tak sanggup aku...
Camna?

6 Comments Uols:

eedany said...

saya pun kekadang...malu2 nak snap gambar2 kalau ramai orang...

sabar jer lah kan?

:)

masviona said...

say pun begitu jua..pemalu lah katakan..:)

prebetsabu said...

klu ramai org yg tak kenal kita, bole tahan lagik...

tp klu org tu client kita.. huhuuhu kene control gak..............

menggigil gak aku nak tahan tgn aku yg gatal nak hambik gambo...

ni sume viona la punye pasal.... didik aku soh jd blogger.. kahkahkah

skrg aku dah overshadow dia lak kat blog dia sendirik.. wahahahhaha

masviona said...

huhuhu...xperla overshadow pun kat blog wife sendrik gak kan...nnti² tukar nama blog lah...ahaksss

prebetsabu said...

"Its Just Me...Prebetsabu dibantu oleh Masviona"



kahkahkah...
lariiiii pecut 800meter.........

masviona said...

eeiii...klu gini ler mmg dah terhover nih..ahaksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!