Header

Tuesday, October 14, 2008

Dendang Perantau... East coast

yuhuuuu...

mm..rasanya ramai yg dah tau.. masviona pon ada mention dlm post yg lepas yg dia kene tinggal... kahkahkah...

nak wat camna.. dah ada tanggungjawap kerje kene outstation sokmo..
dah nature keje aku dari 4 thun lps.. mmg kene byk kuar... viona merupakan seorang isteri yg amat tabah.. amat berdikari... thanks sayang...(ni bukan riak tau.. pujian ikhlas wat isteri.. kang ada org tak bernama kata riak lak.. kahkahkah...)

trip kali ni lama gak... isnin sampai sabtu...
lokasi - kelantan & ganu...

bertolak ari senin... igt nak bertolak awal pagi..
tp keadaan trafik tak mengizinkan... pagi senin semalam jem gillak.. ada kemalangan maut kat mrr2 menghala ke bdr tasik selatan.. menghala ke opis aku la tuh... tp biasa la.. dua dua hala jd jem... rakyat mesia kat prihatin..

menurut opismate aku yg bertolak dari ampang ke opis, teruk gak eksiden tu... lori langgar motosikal.. org yg naik moto tu meninggal di tempat kejadian... ngeri gak katanya... nauzubillah...

so aku n staff bertolak ke kelantan dalam jam 12pm... jalan dah agak clear, tp byk gak lagi org...
perjalanan dari hiway karak clear... cuaca ok...

kitorang shoot terus tanpa henti smpai la ke gua musang +-1530.
oo.. lupa nak bgtau.. dah laang2 aku ada keje kat klate, aku pon bawak balik skali meja makan lama kitorang...
ala.. meja transformer aritu...
sbb pikir2, daripada jual meja tu, baik bg kat mek n ayoh.. lagi bagus.. lgpon meja tu cantek lagi.. meja turun temurun dari mama tuh... nyatoh beb... huuhuhuh

tu dia meja yg nak dieksport ke klate... tawakal je la.. aku malas nak bungkus ngn kanvas.. harap tak ujan...

lama gak lepak2 sembang kat rmr gua musang ni.. sesambil ilangkan penat...
dalam kol 1600++ baru gerak semula....


cut short, kitorang sampai kg viona dalam kol 1830....
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!