Header

Wednesday, October 08, 2008

Diary Raya......Kedua

Raya kedua weols plan nk gerak dari rumah kol 9am tp gedebak gedebuk sumer, tunggu orang tu tunggu yang nih bersiap last² kol 9.40am gitu barulah start gerak....nunggu kak diah sefamili sebenornya yg lambat bebenor(jgn marah ye tuberose...hahaha).

Destinasi pertama umah mak long (kakak sulung my mama) kat Cheras. Kami gerak sumer dlm 4 bijik kete...konvoi reramai best jer rasa ditambah ngan jalan kat KL yg sungguh clear tuh mmg hepi ler weols sume.



Antara rumah² sedara mara yg sempat kami singgah tapi kebanyakkannya belah my abah lah. Kami membuat sesi ziarah menziarah nih dr pg hinggalah menjelang ke malam.

Macam² aksi n insiden ler yg jadi tapi sumenye yg elok² jer la. Dari make up yg tebal seinci sampai dah cair lah...huhuh. Itu mak pak budak...yg budak² nye tak payah nak cakap ler katakan


see...avin damia sampai dah bape kali tido bangun tido balik dah..penat sangat lah tu lepas dah puas melasak kan...hehe.

Lepas balik dari kg my abah kami balik PJ jap amik yg tertinggal pastu balik umah kat Kajang lak then terus gerak utk memulakan perjalanan balik kg kelantan lak.

Alhamdulillah...perjalanan kami dilindungi Allah n kami selamat sampai ke kg....amin.
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!