Header

Monday, October 13, 2008

First Day di Tempat Baru

Yuhuuuu...hari nih aku first day kena transfer ke tempat keje baru..hope benda nih bersifat sementara jela pas dah abis keje² kat sini, hopefully aku leh balik ke opis asal aku...even kecik jer tapi aku selesa...kat sini MTDC, UPM ni biorpun opisnye besar n cantik tapi aku agak kureng selesa sket..hhuhhuuuh..ditambah² ngan ramai staff sini yg aku lom kenal gi...tak soker...tak soker ok...tp demi tuntutan keje aku kena lah ikut jugak kan...nak tak nak pun.

Walaupun aku rasa aku macam mmg dah nak stay sini jer tapi aku stil berharap dan berdoa agar benda nih bersifat sementara jugak...harap sgt doa aku nih dimakbulkan...ahaksss

Actually aku ada byk criter yg nak di stori kan dekat sini tapi agak membizi sket hari nih...smlm pun xsempat nak wat auto publish coz membizi ngan open house n jugak berhari raya...kan still dlm mood raya lagi ni kan..later lah aku stori ok..maybe malam nih aku akan update lagi, itupun kalu avin damia tak kacau ler....ooohhh ye...walid dia xde seminngu.

Prebetsabu o/station lagi selama seminggu ok...so tinggal lah aku berdua je ngan avin damia selama seminggu nih kat umah tuh....huhuh.oklah bye....see ya!!! tonite...kalu xde aral
Camna?

4 Comments Uols:

mummy Darin said...

sian Avin Damia kena berjauhan dengan Walid lagik... sib baik ada bonda terchenta kan..kan..

Ms.Lilies said...

huhu...sian 2 beranak ni kan..rindu rianduan la kome...hehe..hepi working tpt baru ye viona..sure blh ngam punyala ngan environment situ...

masviona said...

mummy darin:
sian kat avin damia je ke???ahaksss
tuler..nasib ada bonda terchenta ni kan..ehhe

ms. lilies:
siankan seminggu tuh lama gak tuh...biorpun dah byk kali kena tinggal tp tiap kali ler rasa sedih tau....huhuh

prebetsabu said...

jauh d mata tp sentiasa dekat di hati.......

tabahlah hadapi dugaan d tpt keje baru...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!