Header

Tuesday, October 14, 2008

From Uganda....with luv

Aku nye bakal adik ipar kan baru balik dari Uganda 2 hari before raya hari tuh kot jadinya sebagai hehehe...tanda ingatan utk bakal kakak n abang ipar kesayangannya nih (eceh...perasan sendirik jer nih) dia memberikan kan lah hadiah² nih utk weols...termasuk utk avin damia sekali

t shirt yg besar utk avin damia....nih nk kena tunggu umur dia 3-4 thn baru ngam nih

yg nih... for me!!!...shantekkk kan...i like..:)..tq

topi koboi nih....of course ler utk abg prebet

Dia suker sgt²...mmg dah lama dia mengidam nih...dulu masa trip percutian kami ke langkawi...nyaris dia nk rembat dah satu..tp xjadi lak.

topi nih katanya dia beli masa gi melawat ke Sungai Nil....waaahhh...selalu dgr criter psl sungai nih kan...best lah dia dpt jejakkan kaki ke situ...bila lah plak turn ku kan.

Aku rasa harus ler my sis, niza nih...men 'jeles' nih...yela masa dia gi dubai dulu berbondong² gak (nih ayat xhengget gak nih...berbondong² tuh hadiah yg dia wat balik tp bukanlah sumernya utk aku...ahakss) hadiah dia kasi weols tp idak ler plak aku nak wat n3 khas kat masvionanas blog nih kan....huhuhu...sowi yer dik coz time tuh ahkak ko nih terlebih malas nak ngedet blog..masa tuh lom smpai tahap demam lagi...huhuhu....sekian adanya.
Camna?

3 Comments Uols:

prebetsabu said...

kahkahkah...
akhirnya impian terlaksana...
dapat gak aku topi koboi tuh...

sib baik En. Kuz pilih size yg aku muat...

eh jgn tatau aku berkepala besar.. takde size tau klu nak beli songkok.. kene custom made....

thanks En. kuz n Cik Niza....

Koboi mana boleh minum air Susu!! said...

hang aku tag.. angkara Jaja

masviona said...

kena tag lagiii...rasanya yg dulu lom settle² lagi..huhu

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!