Header

Thursday, October 23, 2008

Gigi Geraham Lak

Avin damia sekarang nih dah makin bijak...huhuh..mulut tk reti nak diam...ajer jer yg dia bebelkan

2 minggu lepas lak aku perasan gigi geraham dia dah tumbuh...kiri kanan lak tuh belah ats punya lah...padan ler demam....bak kata my mum n my mama lah...aku wat ayat copy paste je...huhuh.

Bukan tuh jer, sekarang kan dia dah paham org cakap dah..kalu kita marah² dia lagi ler cepat jer dia paham..terus merajuk...wat muka..huhuh...anak sapa la nih ye...apa² yg kita buat sekejap jer dia dah pndai ikut dah.

hari tuh ada ler terbuat depan dia..wat bunyi² mulut..sekali dia dah pndai ikut..tiru cara kita buat...so lately nih pantang nampk kita sket mesti nak tunjuk aksi dia

tengok ler aksi dia kat video nih but sowi ler video xelok n gegar sket coz dlm kete nih




Camna?

5 Comments Uols:

lily lotus said...

dak pompan mmg camtu kan..

mummy Darin said...

OU pun buat JCard day jugak semalam, tapi x sempat nak pegi sebab banyak keje.. rasa rugi plak

masviona said...

lily lotus:
tang merajuk ke tuh lily?

mummy darin:
oo..ic.xperla kita tunggu JCard day mid valley lak...:)

tuberose78 said...

wah.. cepatnyer gigi graham damia dah nak tumbuh.. safiyyah skang gigi taring dia dua2 nak tumbuh..

masviona said...

tuberose:
dah lama dah agaknya dia tumbuh tu kdiah...cuma mas jer lmbt perasaan. skrang nih dah kuar besar dah

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!