Header

Tuesday, October 14, 2008

Hati-hati --Anda Mampu Mengubahnya...

Pesanan ikhlas dari masvionanas.blogpsot...

BERHATI-HAT DI JALAN RAYA...

tp ada kes yg klu kita berhati2 pon, tetap ditimpa malang jugak... ni cthnye...

lori ni terbabas nak elak pokok yg tumbang...............

nampak tak antara celah pokok tu ada sebuah kete waja yg tersangkut.. gille scary kan pengalaman org dalam kete tu masa pokok tu tumbang n timpa kete ek... lucky timpa tang dahan2 kecik.. klu kene dahan sepemeluk, sure ranap...

tak clear sgt.. tp leh nampak kan waja kaler coklat kat celah2 pokok tu...

nauzubillah...
kejadian berlaku ari sabtu lps.. masa kitorang sefamily nak p openhouse bos lama aku... tak sangka dorang masih igt kat aku.. walaupon time keje ngn dorang dulu tak nampak byk mana jasa aku.. kahkahkah....

ni bukan gamba tragedi apape..
saje nak tepek jugak gambo aku, masviona and damia... uhuhuh suke aku la blog ni kan blog personal kami.. riak plak aku kan..........

kahkahkah...

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!