Header

Tuesday, October 28, 2008

Hepinye Diaa!!!

Layan jerla video ni uols

Budak² kan jumpe jer bendalah nih terus tak nak gerak dah.


Terpaksalah weols layankan dia dulu. Kita as parents nih biasanya mmg macam ni kan...apa² ajer asalkan anak anak hepi kan. Tengok anak hepi pun dah cukup membuatkan kita bahagia kan..kan..kan uols.





video


video
Camna?

6 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. betul ler viona.. klu anak happy kita pun turut happy kan

prebetsabu said...

kahkahkah...
kekadang anak happy tahap 5 je,
tp makpak lak terlebih happy sampai tahap 10...

wat to doooo...

hepi famili kan..
kene la ada famili time yg berkualiti...
sume hepi, sume senyum...

terapi yg amat baik...
takyah bazir g spa bagai...
kan?

masviona said...

sudah semestinya kan cutemiut

masviona said...

hok alos...leh lak sama date post (4:45 pm) komen..muahhaaa
tu lagi cth mmg sgt2 sehati sejiwa...ahakss

prebetsabu said...

huhuuh..
hep viona dah habis wat keje opis ke tuh......

kekadang tu terpikir lak camna agaknya keadaan mama n abah aku dulu time besarkan 6 org anak...

ye la.. abah bukannya keje besar pon.. mama lak suri rumah.. n jahit baju part time...

tambah lak karenah anak2 dia yg tau nak mintak2 je..

bila dah umur meningkat ni, kekadang tu rasa sedih je kenangkan perangai kita masa kecik2 dulu.. mintak segala macam tanpa pikir keadaan dorang..

baru skrg aku nampak dgn jelas, dorang byk korbankan kehendak dorang demi memastikan anak2 dorang ni dpat apa yg dorang mau...

so zaman anak2 dah besar ni, dgr je mama or abah nak something2... cepat2 la tolong usahakan dapatkan hajat hati dorang tu selagi mampu kan.. leh je pakat adik beradik kongsi utk mak pak kan...

alamak.. sedih la terkenang2...
betul cakap org.. bila kita dah jd parents, baru kita sedar penorbanan parents kita sblm ni..

*tak sanggup bayangkan betapa busuk hati org yg sanggup aniaya mak pak sendiri..

prebetsabu said...

ehem.. tuberose kan... dulu masa kecik cengeng tau...

klu dia merajuk, dia akan soh mama pegi kat dia n belai rambut dia sambil ucap "sayangggg dia"...

kahkahkah...

motif aku? saje nak bocorkan rahsia zaman kecik2 tuberose....

cengeng!!!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!