Header

Tuesday, October 28, 2008

httipu://wxyz.charkeowteow.pi.my/mysini.



Sapa pernah makan kat sini???

Tak silap aku restoran nih byk branch dia tau, kat area BBBangi n Kajang pun ada ada berapa cawangan yg aku tau, kalu ada kat tempat lain tuh idak lah plak aku ketahuan.

Aku suka sgt lah hai makan char keow teow kat sini...sungguh mavaless lah pada selera tekak aku nih.

Kadang² aku order keow teow, kdng² mee, tiba hari weng sket keow teow campur ngan mee...tapi sumernya syedapp tau.

Selain drpd char keow teow dia yg sgt syedap n nyummy itu. Ada satu part lagi yg aku suka ngan maybe owner kedai nih lah kan coz dia kreatif....tengok nih!!!! uols perasan tak kat signboard diorg kedai diorang................ hhttipu://wxyz.charkeowteow.pi.my/mysini.....ahaksss.

avin damia pun menyebuk nak mamam gak

Skrang ni kalu makan sebok nak suap sndrik..baru pndai pegang sudu lah katakan. Bukan setakat ke mulut dia jer dia nak suap, kdng² tuh kat mulut weols ni pun dia nak tolong suapkan jugak....hahaha...layan kan ajerla.


Camna?

5 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

ha'ah ler.. memang kreatif owner tu.. mula2 tak perasan gak.. skali tgk ejaannya.. baru perasan..

tuberose78 said...

eiii.. bestnyer.. akak pon suker makan char kue teow tau! tu yg nak kena cuba kat kedai nih..

pearlEJ said...

hahahaha.... mmg kreatif okeh... mula2 tak perasan lagik.... pastu baru nmpk betul2 apa yg dia tulis tu...

Ms.Lilies said...

perghh..lately ni entry makan2 je ni...slurrrppppp

masviona said...

cutemiut78:
tuler mmg kreatif pun...

tuberose78:
sila²...jgn malu²..mmg syedap pun

Pearlej:
sekali imbas mmg xprasan..dah prasan mesti nak tergelak kan

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!