Header

Thursday, October 16, 2008

Jawab Tag!!

Dapat gak aku settlekan hutang² tag nih ngan member² aku jaja dan juga seman

1. The rules of the game get posted at the beginning
2. Each player answers the questions about themselves
3. At the end of the post the player then tags 5 people and posts their names, then goes to their blogs and leaves a comment, letting them know they got tagged and to ask them to play and read your blog

Starting time : 12.20am, 16th Oct 2008

Name : Mas…………masviona, viona,v, ayang, manja
Sisters : 2 older 1 younger
Brothers : 2 older 6 younger
Shoe size : 5-6
Height : not sure but 5’ sumting
Where do you live : dekat area BBBangi…dkt gak ngan kajang tapi dah masuk area semenyih…aku dok tengah² border 3 tmpt nih….saje nank pjngkan ayat if nak make it short ckp ajer kat kajang coz sumer tuh kan dlm jajahan kajang kan

Have you ever been on a plane : Yuppy
Swam in the ocean : Yup
Fallen asleep at school : rasanya masa skolah xde kot tp kat U selalu ..huhuh…xnak ingat coz insiden memalukan aku
Broken someone’s heart : ermmmm…ada, ada yg sengaja n ada yg tak sengaja…hope yg berkenaan dpt maafkan aku...coz katil yg bertiang itu
Fell off your chair : nope
Sat by the phone all night waiting for someone to call : masa bercinta cintun dulu ada tp selalunya xyah tunggu lama² pun

Saved e-mails : yes
What is your room like :klasik mode
What’s right beside you: my liltle princess….avin damia
What is the last thing you ate : ratah serunding daging…focus jaga anak sampai tak sempat nak masak…maggi lak dah habis stock lak
Ever had…Chicken pox : yup
Sore throat : pernah

Stitches : ada…coz kekecik dulu ai mmg notty girl
Broken nose : no..
Do you Believe in love at first sight : yes…kuasa tuhan sume leh jadi
Like picnics : very much
Who was/were…The last person you danced with : ofkoz with Prebetsabu
Last made you smile : just now (chatting sambil tgk webcam prebetsabu)
You last yelled at : ngan kawan aku yg backstabbed!!!!

Today did you…
Talk to someone you like : yup
Kissed anyone : avin damia (mcm x lengkap coz selalu ada 2 org yg aku kena kiss)
Get sick : nope..alhamdulillah
Talk to an ex : tak yah la rasanya
Miss someone : ofkoz…prebetsabu right now
Who do you really hate: ada sorang…aku gelar dia “samm nggooiii”
Do you like your hand-writing : errmm…suka

Are your toe nails painted : never
Whose bed other than yours would you rather sleep in : if not my bed…ermmm I think ofkoz hotel yg berbintang² tuh

What color shirt are you wearing now : green (ooohhh I like green so much)..siap glow in the dark lagi
Are you a friendly person : for the first time maybe not…but if u know me….baru tau ler kepala ai ni mcm mana
Do you have any pets : yes…I like fish
Do you sleep with the TV on : no
What are you doing right now : blogging (my favvy now)…sementara anak ai tido
Can you handle the truth : InsyaAllah
Are you closer to your mother or father : rapat ngan mother but manja ngan ayah...boleh???betul apa
Do you eat healthy : on off
Do you still have pictures of you & your ex : rerasanya ada kot

If you’re having a bad day, who are you most likely to go to : prebetsabu if ada problem ngan dia ai suka bersendiri ajer dehhh
Are you loud or quiet most of the time: depends
Are you confident : selalunya

5 things I was doing 10 years ago
1) sempat merasa jadi waitress..byk tahun tau
2)
experience bercinta monyet......syok ooo
3)
spm
4)
matriks kat ganu…UPMT..in memories
5)
merasa jd budak U kat UPM, Serdang

5 things I would do if I were a billionaire
1) bebas dr hutang
2) bwk family ke Mekkah
3) travel n holidays
4) bukak bisnes
5) donate ler kat welfare memana or ai bukak sendrik rumah amal nih

5 of my bad habits
1) cepat bosan n mudah benor boring ngan sesuatu
2) weekend suka bgn lewat
3) tak suke menunggu....if janji ngan ai jgn ler dtg lewat ok
4) malas benor nk cuci muka n gosok gigi sblm tdo...tp have to kannn...kata nak cantik
5) malas benor nak lipat kain baju...sbb tuh ai suka hanger jer senang

5 places I’ve lived/living
1) Kok Lanas, KB
2) Kuala Ganu
3) Keramat
4) Seri Kembangan
5) Kajang

5 people I tag
1) mimi
2) anne
3) eedany
4) lily lotus
5) nurul

Camna?

5 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

oh no...tag again..hahaha...nanti2 saya buat ye

mummy Darin said...

oh.. sib baik nama saya takde, kalau tak penat gak nak kena fikir TAG ni, walaupun rasa cam.. malasnya nak buat, tp kenkadang ok gak bila takde entry nak tulis kan..

masviona said...

ms. lilies:
heheh...kena lagi kan..xper it's ok

mummy darin:
bkn apa sbb dah ckp kouta....klu ada 6 td sure dh ada dah nama mummy darin tuh...heheh

nurul said...

akak tag nurul ni..hehe..nk kna jawab ni..dulu kawan saya ada tag tp masa tu xtau nk jawab camne..so skang dh mahir ckit.leh la jawab..nti saya jawab k..tp kna bg masa ni..nk fikir dulu.

avin damia akang dh sihat belum ni..agak2 nape leh jd camtu..

masviona said...

aah...nurul
so dah tau nih kena la jawab ye...its ok bebila pun xper..nnti akak terjah ye blog awak yang...:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!